Back to Tsoup Homepage
Portfolio About Tsoup / Tim Contact Tsoup / Tim
The Weehawken

In addition to continuing the neighborhood datum line and form, the glass screen allows light to pass through to Weehawken Street while mitigating wind and traffic noise. A rooftop park was added on the Gym entry level as a social space for gym customers and as a social river/sunset viewing area for area residents. An outdoor balcony/exercise area on the 4th floor is in social proximity to the park as well.

Personal project by Tim Sullivan


< Back to project list
Tim Sullivan,Tim,Sullivan,Tsoup,Tsoup architecture, tsoup architectural illustration, architectural rendering, newark, nj, nyc Tim Sullivan,Tim,Sullivan,Tsoup,Tsoup architecture, tsoup architectural illustration, architectural rendering, newark, nj, nyc


Home  |  Portfolio  |  About  |  Contact
© 2014 Tsoup Creative Services, LLC